Lagkaptenen slutar med hockeyn -”Har inte orken att leva det livet längre”

 

Kiruna har drabbats av ett tapp av det tyngsta slaget inför kommande säsong – lagkaptenen Joni Liljeblad lägger skridskorna på hyllan.

Den 29-årige backen, som har meriter från Finlands juniorlandslag samt från högstaligan och andraligan i hemlandet, kom till Sverige och Kiruna säsongen 11/12. Där har han sedan rotat sig fast och totalt blev det åtta raka säsonger i laget, där han var lagkapten de fem senaste.

– Jag känner att det passar bra att sluta just nu. Jag har inte orken att leva det livet som krävs för att spela i division I. Man måste gå in för det till 110 procent och jag känner att jag inte kan göra det längre. Det här är bättre både för föreningen och för mig. Jag kan inte göra något halvdant, säger Joni Liljeblad till Kirunas hemsida.



Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!