Legendarens son till Enköping

Enköping SK HK har på kort tid gjort klart med 2 stycken nya spelare. Först ut är Adam Lidström, känns namnet bekant? Adam är son till den förre NHL-stjärnan Niklas Lidström. Adam spelade 44 matcher för VIK Västerås när de gick upp till allsvenskan förra säsongen varav 4 i kvalserien.

Till lagets hemsida säger Adam så här om valet

”Jag valde ESK för att det känns som rätt steg i min karriär och att det är ett ungt lag som vill något med hockeyn”

-Vad har du för förväntningar på säsongen?
Jag ser fram mot säsongen väldigt mycket och jag tror att vi kan ta oss långt och slåss mot topplagen”

 

Andra nyförvärvet kanske har seriens bästa namn Hercules Ölander Horn. Hercules kommer närmast från spel med Hudiksvalls HC, där backen spelade ihop 13 poäng (4+9) på 39matcher.  Hercules berättar om sitt val till klubbens hemsida:

 

”Det blev Enköping för att det känns som ett bra ställe att utvecklas på, jag känner en del spelare i laget och har bott i Västerås så det låg väldigt nära till hands”

– Förväntningar på nästa säsong?
”Mina förväntningar är att vi som lag ska ta oss till allettan, det målet tycker jag alltid att man ska ha. Personligen vill jag vara en ledare på och utanför isen och ta nästa steg i min hockeykarriär”

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!