Mora kniper ännu en spelare från Hockeyettan

Mora är ett av lagen i Allsvenskan som knipit en hel del spelare från Hockeyettan inför nästa säsong. Nu har de gjort klart med en till – backen Jonathan Granström från Visby/Roma.

Granström är född och uppvuxen på Gotland men spelade junioråren i Linköping och Skellefteå. Han återvände sedan till ön 17/18 då han skrev på för Visby/Roma där han nu spelat i två säsonger.

– Jag valde Mora för att det är en bra förening med seriösa ambitioner som jag har hört mycket gott om. Jag tror att de kan ge mig en utvecklande miljö, vilket är något som jag prioriterar. Förväntningarna på kommande säsong är självfallet att laget ska gå bra och därmed få vara med och bidra till många vinster. Att jag som hockeyspelare ska få växa in i det hela och förhoppningsvis ta nästa steg, säger Jonathan Granström till Moras hemsida.

Apropå Visby/Roma så står det även klart att  forwarden Oskar Lundberg väljer att sluta med hockeyn.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!