Moraforward klar för Nybro -”Fick direkt känslan av att klubben tror på mig”

Forwarden Fredrik Strömgren är klar för Nybro Vikings.

19-åringen spelade senaste säsongen i Moras J20 där han gjorde 37 poäng på 45 matcher i SuperElit, fördelade på 9 mål och 28 assists. Förra säsongen spelade han även en SHL-match med Mora och var utlånad en match till moderklubben Strömsund i Division 2 (3 poäng).

– Det kändes väldigt bra med Nybro direkt när vi pratade då föreningen var väldigt måna om att det ska fungera både på och utanför rinken. Jag fick direkt känslan av att Nybro tror på mig och jag har dessutom hört mycket gott om föreningen. Nybro är en hockeytokig stad och jag ser fram emot att spela för alla hemmasupporters i Liljas Arena, säger Fredrik Strömgren till Nybros hemsida.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!