Mörrum spikar målvaktssidan – värvar från Tranås

Nykomlingarna Mörrum har spikat sin målvaktssida inför nästa säsong. Sedan tidigare var Sebastian Eriksson klar för en fortsättning och nu har klubben även värvat Hampus Alexandersson från seriekonkurrenten Tranås.

Den 22-årige keepern har spelat de två senaste säsongerna i Tranås där han förra säsongen hade en räddningsprocent på 91.3% på 18 matcher.

– ”Efter två säsonger i Tranås AIF så tycker jag att det känns inspirerande och att det kommer bli jättekul att åka ner till Mörrum i augusti. Jag har hört mycket gott om Mörrum och det verkar som att det är en väldigt fin hockeykultur där nere. Vet att Mörrum jobbar väldigt seriöst och professionellt, det kommer att passa mig perfekt! Jag ska försöka bidra med det jag är bra på. Det kommer att bli väldigt tuffa och jämna matcher i vinter, vilket jag ser som en väldigt rolig utmaning”, säger Hampus Alexandersson till Mörrums hemsida.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!