Mörrum värvar från Kristianstad -”En väldigt intressant spelare”

Nykomlingarna Mörrum har gjort klart med ett nyförvärv. Han hämtar man från seriekonkurrenten Kristianstad, och det är forwarden Khalid Ibrahim.

Ibrahim kommer ursprungligen från Västerbotten och Skellefteå där han spelade upp till J20. När det var dags för seniorhockey förra säsongen föll valet på Skåne och Tyringe där han gjorde 24 poäng på 30 matcher innan han värvades till Kristianstad i slutet på säsongen. I Kristianstad spelade han 7 matcher och noterades för 1 poäng.

-”Vi hade en väldigt rörig säsong i Tyringe, men jag personligen fick spela mycket och kände att jag utvecklades åt rätt håll. Ser väldigt mycket fram emot nästa säsong och jag hoppas på att fortsätta utvecklas. Jag tycker laget ser bra ut och förhoppningarna är att vi kan vara med och utmana uppåt”, säger Khalid Ibrahim till Mörrums hemsida.

Martin Ingvarsson från Mörrum Hockey säger:
-”Khalid är en spelare som vi har haft koll på under en längre tid. En väldigt intressant spelare med goda offensiva fördelar. Khalid kommer passa mycket bra in i vårt lagbygge och vi är övertygade att han kommer ta nästa kliv inom vår organisation”.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!