Mörrum värvar SHL-meriterad forward

Mörrum har gjort klart med en ny forward. Det är Gabriel Altberg, som närmast kommer från spel i Karlskronas J20.

Altberg är ursprungligen från Växjö och spelade i Lakers upp till J20. Inför förra säsongen bytte han klubb till Karlskronas J20 där han spelade 46 matcher och gjorde 28 poäng. Under säsongen fick han även chansen under 7 SHL-matcher med KHK och var utlånad 2 matcher till Nybro i Hockeyettan.

-”Med facit i hand så är jag nöjd med min förra säsong. Det var nyttigt för mig med miljöombyte och känner att jag utvecklats. Jag trivdes extremt bra och hade väldigt roligt om man jämför med tidigare säsonger jag haft. Det var även vissa delar av säsongen innan jul som var tunga då större delar av laget var skadade till och från. Men i det hela är jag nöjd”, säger Gabriel Altberg till Mörrums hemsida och fortsätter:

-”Det ska bli extremt kul att lira för Mörrum. Det är en drivande och satsande klubb, vilket passar mig bra och goda möjligheter till att utvecklas. För min egen del vill jag bidra till laget och vinna matcher, samt att ta nya steg i min utveckling. Jag ser fram emot att få lära känna alla i laget och tror att säsongen 2018/19 kommer bli en rolig och bra säsong.”

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!