Motståndarlagets tränare blir ny sportchef i Vimmerby

Vimmerby gör ändringar i föreningen. Daniel Stolt, som varit klubb- och sportchef i flera säsonger, har sagt upp sig för nya utmaningar och ny sportchef blir nu Morgan Persson.

Persson är dock inte helt obekant för Vimmerbyarna. Han var assisterande tränare för laget 17/18 och under nuvarande säsong har han varit assisterande tränare hos seriemotståndarna Tyringe SoSS.

– Många års tränaruppdrag har gett mig en stor erfarenhet av att arbeta med olika tränare och andra sportchefer i olika miljöer. Jag tror att jag har med mig en tränares syn på lagbygget när jag tar mig an den här rollen. Samtidigt har jag stor respekt för det som Vimmerby har byggt upp under Daniel Stolts ledning, och är väldigt ödmjuk inför uppgiften, säger Morgan Persson i ett pressmeddelande.

Persson kommer vara anställd på deltid och kommer även arbeta på marknadssidan i klubben.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!