Nyförvärv nr 7 klar för Lindlöven

Lindlöven kör hårt på värvningfronten. Idag gick man ut med sitt sjunde nyförvärv, som man hämtar från seriekonkurrenten Borlänge – nämligen Zebastian Bodini Schmitt.

Den 21-årige forwarden kom till Borlänge inför förra säsongen från Växjös J20 och gjorde 19 poäng på 40 matcher, samt 3 poäng i kvalserien till Allsvenskan. Poängen är fördelade på 8 mål och 14 assists.

– Jag har hört mycket gott om Lindlöven från folk som har spelat här. Sedan har jag fått spela mot Lindlöven några gånger i vinter och jag gillar sättet Lindlöven spelar hockey på. Sedan ser jag stora möjligheter att utvecklas här, säger Zebastian Bodini Schmitt till Lindlövens hemsida.

”Lövens” sportchef Tomas Östlund kommenterar följande:
– Zebastian kommer senast från Borlänge där han gjorde en bra säsong. I slutändan gick Borlänge ända till kvalserien. Där slutade laget på 5:e plats. Zebastian gjorde stort avtryck i matcherna mot Lindlöven. Zebastian är en stor stark spelare som går rakt på kassen, han är en bra skridskoåkare och är väldigt fysisk i sitt spel. Vi är jätteglada att Zebastian valde att komma till Lindlöven i stor konkurrens med andra hockeyettanklubbar!

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!