Nyheter om TT – inte från TT

Plötsligt händer det. Denna gången var det inte triss – det var Troja som vaknade till liv efter sin kvalkoma.

Klart är nu att Tobias ”TT” Törnqvist följer med Troja ner i Hockeyettan. TT har väl mest gjort sig känd som en rollspelare där hans främsta egenskap är att reta motståndare med sin uppnosiga spelstil. En spelstil som han inte fick nyttja speciellt mycket i Hockeyallsvenskan där andra spelare fick större förtroende. Dock tycker jag att TT var en av de som lyfte sig i slutet på serien och hans allt större roll o kvalserien förtjänade han efter att vara en av de få som visade attityd.

Anton Olsson är ett spännande namn som nu får sin chans i A-truppen. Anton plockas upp från J-20.

Klart står nu också att följande spelare lämnar:

Simon Fredriksson – den reslige backen som periodvis hade det tufft mot snabba anfallare i Hockeyallsvenskan. Simon var dock en av de spelare som lyfte sig i slutet på säsongen och han gjorde en bra kvalserie. Vi önskar Simon lycka till i sin nya klubb.

Jesper ”Senap och ketchup, tack” Thörnberg – den lille magikern som i man-mot-mansituationer kunde dra upp vilken motståndarback som helst på korvläktaren. Jesper hade sina fina manövrar under seriens gång men försvann all för ofta ur matcherna för att få ordentligt med förtroende. Vi önskar Jesper lycka till i sin nya klubb.

Johan Nielsen – den lille hypersnabbe målvakten som fick agera båsöppnare under större delen av säsongen, bakom Robin Johansson. Få målvakter i Hockeyallsvenskan var så snabb längs med isen som Johan och de flesta matcher han fick stå gjorde han skillnad. Enligt källor söker sig nu Johan tillbaka till Skåne. Vi önskar Johan lycka till.

//Mr Troy

Tips om Troja och Hockeyettan södra mottages tacksamt till mr.troy@div1hockey.com

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!