Nytt tufft besked för Tranås – poängforwarden slutar med omedelbar verkan

 

Något är det som inte stämmer i Tranås i år. Klubben som överraskade med att ta sig hela vägen till kvalserien ifjol har inte varit i närheten av att vara ett topplag hittills den här säsongen, trots att laget egentligen inte är sämre än ifjol.För ett par dagar sedan valde backen Jesper Alasaari att bryta sitt kontrakt då han inte fått något jobb som han blivit lovad och det har sedan dess ryktats om att fler spelare är på väg bort.

Nu kommer nästa tuffa besked – poängforwarden Eric Gustafsson väljer även han att bryta sitt kontrakt med omedelbar verkan. Gustafsson är en egen produkt som spelat hela karriären i klubben och har alltid varit en pålitlig poänggörare. Ett nytt tungt tapp för TAIF.

– Jag fick beskedet av Eric efter matchen mot Tyringe i onsdags att han väljer att sluta med hockeyn med omedelbar verkan. Det kom som en chock utan förvarning. Ibland har individer olika syn på saker, och i detta fall ledare och spelare som tycker olika, säger Tranås klubbchef Stefan Fransson till lagets hemsida.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!