Örnsköldsvik värvar från Norge -”Känner att det är rätt ställe för mig”

Örnsköldsvik värvar forwarden Oliver Pihlström, som närmast kommer från spel i Comet Halden i Norges andraliga.

22-åringen noterades den gångna säsongen för 26 poäng på 31 matcher, fördelade på 7 mål och 19 assists. Han har tidigare representerat SK Lejon och Kovlands IF i Hockeyettan.

– Det här känns riktigt bra och jag är laddad för flytten till Örnsköldsvik och ÖHF. I mig så kommer ÖHF att få en seriös och vältränad spelare som kommer att jobba stenhårt för att laget ska nå framgång. Jag känner också att det här är rätt ställe för mig att fortsätta utvecklas, säger Oliver Pihlström till Örnsköldsviks hemsida.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!