Örnsköldsvik värvar målvakt från Division 2

Örnsköldsvik förändrar på målvaktssidan. Till nästa säsong siktar klubben på att ha tre målvakter, och sedan tidigare har de värvat Viktor Nyman från Östersunds J20. Nu är nästa målvakt klar och han hämtar de från Division 2-laget Kramfors-Alliansen. Det är 23-årige Christoffer Hällberg.

Hällberg, som ursprungligen är en Härnösandskille, har de senaste två säsongerna spelat för Kramfors-Alliansen. Den gångna säsongen spelade han 21 matcher och hade en total räddningsprocent på 87.5%.

– Det här känns jättebra. Det här är någonting jag jobbat hårt för under tre års tid och nu ska jag fortsätta jobba hårt för att ta tillvara på möjligheten som jag nu fått. I mig så får ÖHF en otroligt laglojal spelare, alltid laget före jaget. Tycker också att jag är väldigt professionell i allting jag gör, säger Christoffer Hällberg till Örnsköldsviks hemsida.

Kontraktet är skrivet på 2 år.

För att följa Örnsköldsviks och alla andra klubbars lagbyggen i Hockeyettan inför 19/20 så kan ni klicka på denna länken, eller gå in på Silly season 19/20 uppe i vår meny.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!