Östersund värvar allsvenskmeriterad forward från Hudiksvall – får en större roll

 

Östersund är i full gång med att fylla de sista platserna i truppen och gör det bra. Senaste spelaren in i truppen är forwarden Simon Lövgren, som värvas från Hudiksvall.

Lövgren är fostrad i Timrå och Sundsvall och spelade 15/16 i Allsvenskan tillsammans med Sundsvall. Efter ett succéår i Hockeyettan året efter då laget åkte ur där han kunde stoltsera med 37 poäng så flyttade han nedåt till Hudiksvall inför 17/18. Där har Simon varit kvar de två senaste säsongerna, varav förra säsongen gjorde han 18 poäng på 58 matcher.

– Jättekul att Simon väljer oss. Det är en rutinerad kille som vet vad som krävs både för att gå upp i allsvenskan och att spela på den nivån. Det är en smart center med bra spelsinne som haft lite mer tillbakadragna roller tidigare. Vi vet att han håller hög nivå och har bara fått goda referenser på Simon. Det ska bli spännande att se vad han kan leverera när han får släppa på tyglarna och axla en större roll, säger Per Tagesson från ÖIK: sportkommitté till klubbens hemsida.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!