Östra serien: Inför omgång 14Nu i helgen och på måndag så spelas det massor utav matcher i den östra serien. Blir det skrällar även i dessa matcher?

Fredagsmatchen (slutade 9-3)

Visby/Roma – Segeltorp

Visby får besök utav ett Segeltorp som senast åkte på en 0-3 förlust hemma mot Hammarby, medans Visby har varit lediga från matcher i en vecka. Deras senaste match vann de med 3-2 mot Väsby. Denna matchen borde inte vara några problem för Visby att vinna.

Lördagsmatchen

Hammarby – Hudiksvall

Hammarby som tog sin andra trepoängare för denna säsongen sist genom att vinna med 3-0 borta mot Torpet får besök utav serieledande Hudiksvall som oväntat nog åkte på en förlust under ordinarietid hemma mot Vallentuna. Jag tror dock att det blir för tufft motstånd för Bajen och där med vinner Hudik.

Daniels tips på Hudiksvall ger 1.25 gånger pengarna på Coolbet.

Söndagsmatcherna

Hanviken – Sollentuna

Hanviken som stod för en bedrift i förra matchen och besegrade Wings får besök utav Sollentuna som är inne i en negativ trend. Gästerna har fyra raka förluster. Tror att detta kommer bli en jämn match där det är specialteams som avgör men skulle jag tippa en vinnare här så skulle jag säga Hanviken.

Daniels tips på Hanviken ger 2.27 gånger pengarna på Coolbet.

Vallentuna – Strömsbro

Svår match att på förhand utse en vinnare måste jag säga. Vallentuna gjorde det bra uppe i Hudiksvall och lär vara stärkta utav det, medans Strömsbro kommer vilja göra allt för att hålla Vallentuna bakom sig i tabellen. Tror detta kan gå till overtime och där vinner Strömsbro och tar med sig bonuspoängen hem.

Daniels tips på oavgjort ger 4.60 gånger pengarna på Coolbet.

Enköping – Wings

Enköping åkte på en storförlust senast mot Väsby. Kan de resa sig ur askan och ge sina rivaler ifrån Märsta en match?.. Flygplatsgänget åkte på en förlust senast mot Hanviken.. Wings kommer vara rejält revanschsugna och lär inte göra det enkelt för hemmalaget. Tror på Wingsseger i denna matchen.

Daniels tips på Wings ger 1.93 gånger pengarna på Coolbet.

Måndagsmatchen

Väsby – Huddinge

Hett möte stundar på måndag i Vilundahallen. Väsby har gått som tåget medans Huddinge har gått desto trögare.. Det som kommer vara avgörande i denna matchen är helt klart formen för dagen och även specialteams. Tror dock att Väsby tar hem denna matchen.

Daniels tips på Väsby ger 2.10 gånger pengarna på Coolbet.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!