Östra: Veckans lag v.46Målvakt:

Pontus Eltonius – Huddinge IK
Huddinge har en fantastisk vecka bakom sig med full pott. 3 matcher, 3 vinster och 9 viktiga poäng. Huddinge verkar verkligen ha vaknat till liv på allvar nu. I samtliga av dessa segermatcher har Eltonius stått. Antal skott har varierat, men få skott kan mycket väl innebära att det blir en svårare match för en målvakt. 3 matcher och 3 vinster, Eltonius är veckans mest vinnande målvakt.

Bubblare: Benjamin Johansson – Sollentuna HC

Backar:

Fredrik Falk – Väsby IK
Säga vad man vill om Väsbys inledning på veckan, men den slutade desto härligare. Falk lämnar veckan som poängbästa back med sina tre assists där samtliga gjordes i toppmötet mot Hudiksvall.

Jonas Vidlund – Segeltorps IF
Vi ska vara ärliga, det var inte enkelt att utse den andra backplatsen den här veckan då det finns flera backar som utmärkt sig. Men, tillslut föll vi för Vidlund i Segeltorp. Med tanke på Segeltorps ganska katastrofala vecka så undrar ni nu varför? Jo, för att medans övriga backar i serien gjort poäng men varit inne på ganska många baklängesmål så sticker därför Vidlund ut lite extra då han ”endast” varit inne på 2 av Segeltorps 12 insläppta mål i veckan + gjort ett assist. Därför förtjänar han denna plats.

Bubblare: Gabriel Österberg – Väsby IK, Pontus Hedman – Hammarby IF, Jonathan Tärnblom – Hammarby IF, Andreas Gällstedt – Sollentuna HC

Forwards:

Victor Andersson – Huddinge IK
Kan vi ta ett moment och lyssna på det här: Victor Andersson gjorde 9 poäng i veckan. 4 mål och 5 assists. Det går inget annat än att säga WOW WOW WOW! Får vi utse Andersson till hela Hockeyettans spelare föregående vecka så gör vi det.

Björn Jonasson – Huddinge IK
Jonasson förtjänar också en plats i Veckans lag med sina 2 mål och 4 assists. Även han har en schysst vecka bakom sig, precis som många av hans lagkamrater. Det vi gillar lite extra med Jonasson är dock att han gjort ganska jämnt med poäng i samtliga tre matcher under veckan, och inte bara i ”utklassningssegrarna” (8-0 mot Segeltorp, 1-6 mot Väsby och 4-2 mot Enköping).

Teemu Huttu – Visby/Roma HK
Det hade varit enkelt för oss att utse tre Huddinge-spelare på dessa forwardsplatser, men riktigt så roligt ska vi inte ha. Det finns ju även andra spelare som utmärkt sig på ett bra sätt. Visby/Roma har förvisso bara spelat en match, men i den visade Huttu än en gång vilken grym spelare han är. Mot Strömsbro gjorde han 3 nya assists, varav bland annat till de viktiga 1-0 och 2-0 målen.

Bubblare: Måns Krüger – Huddinge IK, Niclas Lehmann – Huddinge IK, David Ljusbol – Hammarby IFDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!