Pappan har spelat 20 säsonger i NHL – nu är sonen klar för Vännäs

 

Vännäs har haft en tuff första halva av grundserien och placerar sig näst sist i tabellen efter 8 omgångar. För att försöka bryta den negativa trenden tar de nu in två nya spelare.

Det är kanadensaren Noah Corson som inlett säsongen i Division 2-laget Åmål där han noterats för 10 poäng på 4 matcher, fördelade på 2 mål och 8 assists. Corson är son till NHL-legendaren Shayne som spelat 20 säsonger i världens bästa hockeyliga.

Den andra spelaren är Simon Tornberg som tas in på try out. Han spelade förra säsongen i LN91 i Division 2 och har inlett nuvarande säsong i Umeå Kings som också spelar i Division 2.

– Noah är en playmaker som är tänkt att spetsa till vår offensiv och är en spelare som inte backar undan för att stå upp för laget om det skulle krävas och gillar att spela fysiskt. Har fått goda visdomsord från scouter i Kanada om honom. Simon är en mycket ambitiös och vältränat kille som vill ge hockeykarriären en ärlig chans igen. Så båda parter kommer känna på varandra de kommande två veckorna och därefter utvärdera en eventuell fortsättning, säger Vännäs klubbchef Erik Åström till klubbens hemsida.Dela inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!