Piteås stora sorg – spelaren hittad död

Piteå och HockeySverige har sorg. Klubbens spelare David Selberg har hittats död och har valt att lämna oss, blott 23 år gammal. Piteå miste förra året sin målvakt Markus Olsson, och nu David. Kärlek till er Piteå HC ❤️

”I samråd med familjen är det med stor sorg och smärta vi måste meddela att vår käre vän och lagkamrat David Selberg alldeles för tidigt och så hastigt valt att lämna oss.
Vi kommer att minnas David som en otroligt varm och spontan glädjespridare som kunde hitta på fantastiska saker både på och utanför isen.

David, vi saknar dig så.

Vila i frid” skriver klubben på sin Facebooksida.

 

Jag säger det själv, snälla ta psykisk ohälsa seriöst. Vi är många som lider av det och det är så vanligt. Det kan vara svårt att veta vem som har det svårt, för många lär sig att dölja det bland människor. Men om ni vet om någon, så snälla hjälp honom/henne. Finns där för personen. Få den att söka hjälp. Hjälp den att känna att den inte är ensam. Få den att känna hopp. Få den att känna att det är fullt normalt att må dåligt, men att det kan bli bättre. Vägen dit är lång och det kommer vara jävligt tufft, men det går. Ge er inte förens personen fått hjälp.

Jag säger ordet VI för att jag själv har varit där och är där. Jag är en av dessa Vi. Jag har själv mått så dåligt, men jag lyckades söka hjälp innan det var för sent. För hjälp finns att få, ni får aldrig glömma det! Jag har själv proppat i mig mediciner, jag har själv flera självmordsförsök bakom mig, jag har haft flera läkare som bollat runt mig för att de inte vetat vad de ska göra, jag har själv gått hos flera psykologer för att den ena inte känner att den kan hjälpa mig. Men tillslut fick jag DEN DÄR psykologen. Han som inte gav upp. Han som var envis. Han som visste precis vad han skulle säga. Han som är så stor del till varför jag lever idag. Just DEN DÄR psykologen måste ni hitta. Känns det inte bra med den ni får, så byt. Känns inte den heller bra? Byt igen. Tillslut hittar ni Den Där.

Men jag tog mig uppåt och det kan Ni också göra, och ni kan hjälpa de i er omgivning att ta sig upp. Det är en jävligt lång och krokig väg, det är lång brant uppförsbacke. Men backen har en topp och sen kommer en nedförsbacke, och då kommer allting kännas lättare igen. Var envisa mot både er själva om ni lider av det och ni som jag ber hjälpa oss som lider.

Känner ni er osäkra på vad ni kan göra eller bara vill ha någon att prata med som förstår er och som stöttar er, snälla kontakta mig. Jag hjälper er så gärna. Snälla mejla mig på mikaela.sehlstedt@hotmail.com, oavsett om ni är supportrar, bara vanliga människor, spelare, klubbchefer eller kungen själv. Jag finns alltid ett mejl bort oavsett om det är mitt på dagen eller mitt i natten. Jag finns här för er alla.

 

Vila i frid David ❤

 

Kram och kärlek till er alla ❤ /Mikaela

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!