Poängstark back förlänger -”Vill vara med i TAIF´s satsning”

Förra säsongen var Fredrik Lindström inte bara Tranås AIF´s bäst producerande back, han slutade även på en topp 10 placering om man ser över hela Hockeyettan. På de 32 matcher han spelade lyckades han skrapa ihop hela 29 poäng (8+21).

Klubbchef Stefan Fransson till klubbens hemsida:

” Vi kan idag med glädje presentera ”Linkan” till sin 4:e säsong i TAIF-tröjan. ”Linkan” betyder mycket för laget både i omklädningsrummet, där han är noggrann och är en ledare, sen i spelet där han är mycket betydelsefull i alla spelformer som 5-5, boxplay och framförallt i vårt powerplay. Med sin pondus längst bak och viljan att sätta igång spelet snabbt så blir ”Linkan” ett offensivt hot i varje byte. Jag är övertygad om att vi kommer kunna utveckla mer egenskaper i ”Linkans” spel denna säsong och ser verkligen fram mot den fortsatta utvecklingen. En stor och viktig ledare för laget med sin pondus och sitt sätt att sprida glädje

Och spelaren själv säger så här till hemsidan:

Det känns jättebra att vara kvar i Tranås ett år till! Under mina tre säsonger här så har jag hela tiden tagit steg framåt och i och med den satsningen som TAIF ska göra så vill jag vara med att bidra med mitt sätt att vara både på och utanför isen för att TAIF ska ta ytterligare ett steg uppåt jämfört med föregående säsong. Vi ses i vinter!”

 

Kontraktet är skrivet på 1 år.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!