Sammanfattning: Dagens silly season-händelser (26/3)

Det har hänt en hel del i Hockeyettan idag:

Nybros forward Fabian Ilestedt får äntligen en välförtjänt chans i Allsvenskan och har signat med Västervik. Han har under de senaste åren visat upp en otrolig skicklighet och har blivit lite av en expert på att avgöra matcher. Den gångna säsongen noterades han för 44 poäng på 40 matcher. Apropå Nybro så har de även förlängt med succémålvakten Robin Johansson samt backarna Jesper Mångs och Hugo Arvidsson, varav den sistnämnda på två år.

Örnsköldsvik har gått ut med att sex spelare lämnar laget och att de har även värvat en spelare. Spelaren de värvat är backen Oskar Byström från Modos J20. Spelarna som lämnar är målvakten Dennis Westergård, backarna Marcus Byström och Richard Lundin samt forwardsen Alfred Sjödin, Ondrej Sisolak och Anton Näsström.

Linden Hockey har förlängt med forwarden och egna produkten Alexander Larsson som noterades för 13 poäng på 40 matcher. Han har hittills spelat hela sin karriär i klubben.

Vimmerby har förlängt med backen Linus Ljung.

Segeltorp har värvat/förlängt med backen Ludvig Georgsson, som var utlånad från Södertäljes J20 under säsongen.

Boden har förlängt med backen Felix Dahlroth.

Borlänge har flyttat upp juniorforwarden Casper Östberg som gjorde 49 poäng på 50 matcher i J20 och J18 under säsongen. Han spelade även 5 matcher med A-laget.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!