Sammanfattning: Torsdagens silly season-händelser (16/4)Östersund har förlängt med backen David Westlund som gjorde 22 poäng på 33 matcher. Däremot står det klart att Tony Söderman och Marcus Fornell lämnar laget.

Teg har signat sin första spelare – det är lagkaptenen Kim Sehlstedt som är först ut med att krita på. Han är klar för sin nionde raka säsong.

Nyköping har värvat forwarden Daniel Bergqvist från New England College i NCAA III (24 poäng på 25 matcher). De har även förlängt med forwarden Oscar Skiöld (14 poäng på 19 matcher).

Skövde har gått ut med att målvakten Hugo Fagerblom (90.5% på 20 matcher), forwardsen Jesper Erlandsson (7 poäng på 40 matcher), Erik Dahné (6 poäng på 35 matcher), Oscar Forsmark (9 poäng på 33 matcher) och William Frödelius (5 poäng på 37 matcher) samt backen Tom Olsson är klara.

Linden Hockey har förlängt med backen Nils Carlsson.

Forshaga har förlängt med forwarden William Johannesson (9 poäng på 35 matcher).

Tyringes första nyförvärv är klart: backen David Nilsson som förra säsongen spelade 20 matcher (26 poäng) för Glimma i Division 3 och 30 matcher (17 poäng) med Olofström i Division 2.

Segeltorp har förlängt med den danske forwarden Sören Dietz-Larsen (19 poäng på 36 matcher).

Halmstad har förlängt med sin första spelare: målvakten Jacob Crespin (90.0% på 15 matcher).

Tranås har gått ut med att Niclas Högberg, som tränade Hanhals den gångna säsongen, och förre Tranåsspelaren Robin Johansson bildar nytt tränarpar. Högberg som huvudtränare och Johansson som assisterande.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!