Segeltorp kniper målvakt från Huddinge -”Kommer vara med och slåss i toppen av serien”

Segeltorp har spikat sin målvaktssida till kommande säsong. Sedan tidigare har man förlängt kontraktet med David Forsberg som var med och tog upp Segeltorp till Hockeyettan, och nu har man även fyllt den andra platsen med Rasmus Hedström som kommer från seriekonkurrenten Huddinge.

Hedström startade förra säsongen i Nyköping Gripen där han stod 21 matcher och fick en räddningsprocent på 90.7%, sedan gick han till Huddinge där han spelade en seriematch (95.2%) och 6 matcher i kvalserien till Allsvenskan där han hade 89.9%.

– Jag valde Segeltorp för att jag tycker att de har fått ihop en riktigt intressant trupp, som jag är säker på kommer vara med och slåss i toppen av serien. Jag känner också att jag kommer få chansen att fortsätta utvecklas här och bli en bättre spelare, säger Rasmus Hedström till Segeltorps hemsida.

Lagets tränare Mikael Österblom säger:
– Vi har haft ett antal målvakter som vi har pratat med under våren, men av olika anledningar har det inte blivit något. När Rasmus kom på tal gick det väldigt snabbt. Efter en lunch kände både vi och Rasmus att detta kommer bli bra.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!