”Skrällar” i premiären i Norra

 

Var det verkligen skrällar som hände uppe i Norrland idag? Flera favoriter föll, men det är ändå inget vi kallar för solklara skrällar. Små ”skrällar” på sin höjd, men vi är inte förvånade.

Kiruna IF, som är ett av de lagen uppe i norr som vi anser är mest intressanta i år, slog de ganska stora favoriterna Piteå med 3-2 på fulltid där Anthony Paskaruk stod för en 1+1 meny.

En annan seger som många anser vara en ”skräll” är att Teg slog Östersund med 1-2 efter förlängning där Sebastian Manberg gjort båda Tegs mål. Nej, vi är inte förvånade över det här resultatet heller. Vi ser Teg som en allettakandidat och idag mötte de ett Östersund som haft väldigt svårt med målproduktionen på försäsongen. Ett problem som verkar finnas kvar fortfarande.

Men ska vi erkänna så finns det en match där resultatet förvånar oss. Det är i matchen mellan Vännäs och Örnsköldsvik. Är vi förvånade att Örnsköldsvik vann? Nej, inte eftersom vi anser att Vännäs är väldigt försvagade från ifjol. Men däremot att de vann med hela 2-6. Värd att nämnas lite extra är Eemeli Skantz som gjorde tre assists.

Annars var det två helt förväntade segrar och resultat mellan Boden – Kiruna AIF (5-1) och SK Lejon – Kalix (1-3).Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!