Skrällar och tunga slut – Tre lag klara för Playoff 2

Match 2 i Playoff 1 som spelades ikväll bjöd på många intressanta resultat, vändningar och händelser. I skrivande stund har tre lag tagit sig vidare till Playoff 2 efter ikväll – Piteå, Troja/Ljungby och skrällen Forshaga. Detta innebär att Teg, Hanhals och Väsby har spelat färdigt för den här säsongen.

Piteå fick sig två tuffa och jämna matcher mot Teg. Första matchen avgjordes på förlängning och även dagens match såg ut att gå samma öde till mötes när Teg kvitterade till 2-2 i slutet av tredje perioden. Då drog Tegs målvakt Arvid Stenmark oturligt nog på sig en trippingutvisning där Piteå avgjorde till 3-2 i powerplayet med endast två sekunder kvar av matchen(!). Jobbigt avslut för Teg och framförallt för Stenmark.

Forshaga har dragit till med en jätteskräll genom att slå ut Väsby med 2-0 i matcher. Något iallafall inte vi trodde på förhand, snarare tvärtom. Hatten av till Forshaga! Även Troja är vidare efter att ha vunnit med 3-0 mot Hanhals ikväll.

I och med att tre lag är vidare så spelas det fem matcher imorgon. Matcherna som spelas imorgon är Huddinge – Kalmar (4-3 idag), Vimmerby – Enköping (2-3), Hudiksvall – Köping (5-2) och Visby/Roma – Mariestad (7-3(!) Kalix – Segeltorp (2-1 efter förlängning).

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!