Toppmålvakten vänder hemåt -”Vill vara med på Lindlövens resa”

Målvakten Sammy Gustafsson flyttar hem till Lindesberg igen. 29-åringen är nu klar för moderklubben Lindlöven igen efter åtta säsonger i andra klubbar.

Sammy har länge varit en toppmålvakt i Hockeyettan och denna värvning gör att Lindlöven sitter på ett spännande målvaktspar då även Isak Mantler är klar sedan innan. Senaste säsongen spelade Sammy för Visby/Roma där han spelat de tre senaste åren och hade 17/18 en räddningsprocent på 91.6 på 23 matcher och fina 94.9 på 7 kvalseriematcher.

– Riktigt trevligt ska de bli att komma hem till Lindlöven och spela. Jag och ”Osten” (sportchef i Lindlöven) har haft en mycket bra dialog under våren. Lindlöven har något riktigt bra på gång och jag vill vara med på resan och göra allt jag kan för att vi ska ta nästa steg som förening! Truppen ser redan riktigt spännande ut med många unga hungriga spelare som kommer jaga på oss lite äldre herrar. Det kommer bli en härligt målvaktskamp mellan mig och Mantler, säger Sammy Gustafsson till Lindlövens hemsida.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!