Tre nya poäng för Kristianstad – men ett steg framåt för Boden

Tabelljumbon Boden har de senaste två matcherna börjat få igång sitt tuffare fysiska spel igen, som inte riktigt klickade under första halvan av kvalserien. Men trots att laget kämpade hej vilt och gav Kristianstad en rejäl match ikväll så fick man återigen känna sig besegrade.

Även om Kristianstad vann skotten i första perioden med 15-3 så slutade den mållös. Det krävdes ett powerplay i spel 5-3 i den andra perioden för att lyckas spräcka den storspelande Bodenmålvakten Oskar Sehlstedts nolla. Men trots att Kristianstad vann skotten överlägset även i den andra perioden, den här gången med 20-6(!), så lyckades de bara få in en puck på 35 skott under de två första perioderna. I sista perioden satt tillslut även 2-0 och innan matchen var slut hade Kristianstad även gjort 3-0 i öppen kasse.

Johan Lundgren och Fredrik Hansson fortsätter producera mål i kvalserien och har efter varsitt mål ikväll nu gjort 4 mål vardera på 6 matcher. Oskar Sehlstedt stoppade hela 40 av 42 skott och fick en räddningsprocent på 95.24% och Joel Gistedt i Kristianstadskassen höll nollan och motade 19 skott.

Skott: 43-19 (15-3, 20-6, 8-10)
Publik: 1240

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!