Trio med nyförvärv klara för Lejon

Lejonet är vaknat! SK Lejon har kommit igång med lagbygget inför nästa säsong då man tidigare bara hade helt klart med målvakten William Wikström. Nu har man presenterat en trio i nyförvärv, och det tre stycken hemvändare.

Målvakten John Vestermark återvänder till klubben. 24-åringen spelade i Lejon 14/15 men lämnade sedan för Kumla där han spelat de två senaste säsongerna. Förra säsongen spelade han 12 matcher och hade en räddningsprocent på 92.5, han var även utlånad fyra matcher till Hallsberg i Division 2 (93.7%) och avslutade sedan säsongen med att kvala upp till Hockeyettan med Linden (93.5% på 10 matcher). I och med Vestermarks påskrift så har Lejon nu spikat sin målvaktssida.

Backen Simon Söderberg är en egen produkt och har mest spelat i Lejons J20 förutom ett par matcher i A-laget. Förra säsongen spelade han i USA för Pittsburgh Vengeance i NA3HL där han på 33 matcher noterades för 25 poäng, fördelade på 9 mål och 16 assists.

Den tredje spelaren som är klar är forwarden Simon Holmqvist som även han vänder hem till Skellefteå igen. Holmqvist har inte spelat i Lejon tidigare utan spelade i Skellefteås juniorer innan han lämnade för Arboga förra säsongen där han gjorde 2 poäng på 22 matcher och 5 poäng på 10 matcher i kvalserien till Hockeyettan.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!