Trotjänare lägger av

Den hårdskjutande backen Kristoffer Myhrén som är 29 år gammal lägger ner sin spelarkarriär. Förutom några få säsonger har han varit Grums IK trogen. Många mål har kommit från blålinjen i powerplay.
Senaste säsongen svarade han för 6+4=10 poäng på 24 matcher. Totalt har han spelat 320 tävlingsmatcher för Grums och svarat för 79+138=217 poäng. Kristoffer kommer att bli saknad på planen.

40-årige Henric Höglund får inget nytt kontrakt med Grums IK. Henrik som svarade för 14+6=20 poäng på 33 matcher. Henrik är känd för att skjuta från alla håll och kanter med sitt ruggiga skott. En stor profil och publikfavorit.
Henrik fortsätter nu sin karriär i Division 2 med Kil. Och kanske hjälper han laget, som ser starkt ut, till kommande säsongs kvalserie? Fortsättning följer…

Dela inlägg:

Tony Lövgren

Ny skribent här på sidan. Älskar hockey och älskar att skriva. Är med här för att kunna utveckla mitt skrivande och förhoppningsvis ge läsarna något de kan läsa. Skriver i första hand om Värmlandslagen. Finns något intresant föreningarna vill ha ut så kontakta mig gärna på tony.lovgren@div1hockey.com Mvh Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!