Tyringe förvärvar en publikfavorit från Allsvenskan

 

Igår blev jag förvånad när Tyringe presenterade en ny forward. Något jag inte alls såg komma då jag snarare räknade att en back skulle presenteras, jag hade mina förhoppningar om en viss back också.

Ikväll höll Tyringe sin ispremiär och inför den avslöjade man att ännu ett nyförvärv ska presenteras. Denna gång tänkte jag att nu måste det vara en back och hoppas verkligen att det är han jag hoppas på. Backen jag hoppas på är Tyringefostrade Simon Eriksson, senast i den allsvenska klubben Pantern. Sen Pantern gick i konkurs har jag haft ett öga på Simon, jag har förvisso haft ett öga på honom i många år då han varit en talang utav rang och spelat i Tyringes A-lag i många år. Redan 2013 som 15 åring debutera han i A-laget och ett år senare var han med och tog Tyringe till division 1, 2016 fick han A:et på bröstet. Nog finns det potential i grabben. Efter alla sina år och hårt arbetande back har han blivit en publikfavorit på Tyrs Hov. Jublet från fansen var enormt förra säsongen när man lånade in Simon från Pantern i samband med en match mot Kalmar, jublet blev tyvärr kortvarig då han redan i första perioden fick gå av isen pga skada.Men som jag skrev har jag haft ett extra öga på honom och undrat vad som blir hans nästa klubbadress efter Panterns konkurs. Efter hand som månaderna gått och ingen ny klubb presenterats började jag undra men samtidigt hoppas, kanske har han bestämt sig för att komma hem till Tyringe igen, kanske håller klubben på denna nyhet för att dom vet vad han betyder för publiken och laget framförallt.

Här står vi, säsongen är på gång och starta, Tyringe har en backplats kvar, Simon ingen klubb, Tyringe ska presentera ett nyförvärv. Jag ringer sportchef Filip Steensbjerre men det var inte till någon nytta, detta var en hemlighet som han inte ens kunde avslöja för att jag ska förbereda ett utkast och lova att publicera det först efter Tyringe själva presenterat det. Det hemlighetsmakeriet gjorde att jag var helt säker på min sak. Det är Simon Eriksson som dom presenterar ikväll och det visade sig att mina spekulationer var rätt. Han är nu presenterad under ispremiären. Varmt välkommen tillbaka till Tyringe, Simon.

Jag hoppas få till en intervju ikväll med Simon så en längre intervju kommer förhoppningsvis inom kort. 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!