Vännäs årsmöte – visade upp plusresultat men är inte nöjda

Vännäs höll i måndags sitt årsmöte och bland annat blev ordföranden Fredrik Lindgren omvald och fortsätter ett år till.

Klubben meddelar även att man ökat omsättningen med 30% och att man visat upp ett plusresultat på 34 546 kr. Det egna kapitalet uppgår nu till ca 72 000 kr.

Vidare berättar klubben att de inte är helt nöjda med resultatet eftersom man inte når upp till förbundets krav på 100 000 kr i eget kapital och den stora anledningen tills det sägs vara ökade kostnader på kansliet där man var tvungna att köpa in ny datorutrustning men även för att klubben inte lyckades uppnå utsatt försäljningsmål mot deras sponsorer.

– Vi har ett fantastisk stöd från näringslivet i kommunen, men eftersom vi ökade närvaron i samhället med våra A-lagskillar från två-tre gånger per säsong till en gång månaden trodde vi att vi skulle få en större genomslagkraft än utfall. Men i det stora hela ska vi som förening vara extremt stolt över vårt arbete. Vi ökar stadigt med antalet utövare för varje säsong och vi har stadigt ökat publiksiffrorna. Men framfört allt på webben är nu intressent kring A-laget och föreningen riktigt stort. Till kommande säsong har vi lagt en stram budget för att nå licensnämdens krav och en handlingsplan kommer under veckan att skickas in. Så jag ser väldigt ljust på framtiden, säger Vännäs klubbdirektör Erik Åström till klubbens hemsida.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!