Vännäs har gjort klart med ny huvudtränare

Det blir ingen fortsättning i Vännäs för tränaren Mattias Lund. Klubben har gjort klart med en ny huvudtränare inför nästa säsong, nämligen Anders Näverlind.

Näverlind är inte okänd för varken klubben, spelarna eller supportrarna. De tre senaste säsongerna har han varit assisterande tränare, men får nu chansen som huvudtränare.

– Det känns väldigt inspirerande att hoppas på detta uppdrag. Jag har haft tre otroligt bra år i klubben och framförallt i samarbetet med Mattias Lund då vi började ta stor kliv rent sportsligt. Så det ska bli otroligt roligt och inspirerande att jobba vidare på det. Jag tror väldigt mycket på vårt kommande lagbygge och föreningen på att kunna ta det ännu längre, säger Anders Närlind till Vännäs hemsida.

Förutom Näverlind så har klubben även nyheter på truppsidan där forwarden Alexander Karlsson förlängt sitt kontrakt. Karlsson noterades för 17 poäng på 37 matcher den gångna säsongen.

För att följa Vännäs och alla andra klubbars lagbyggen i Hockeyettan inför 19/20 så kan ni klicka på denna länken, eller gå in på Silly season 19/20 uppe i vår meny.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!