Väsby värvar målvakt från degraderade laget

Väsby förändrar på målvaktssidan. Sedan tidigare är Linus Ryttar klar för en fortsättning, och nu har klubben gjort klart med hans målvaktskollega. Nästa säsong blir det Edvin Olofsson från Trångsund som ska göra upp med Ryttar om speltiden.

Den gångna säsongen spelade Olofsson 23 seriematcher för Trångsund och hade en total räddningsprocent på 90.2% och på 6 kvalseriematcher till Hockeyettan hade han 93.0%. Dessvärre åkte Trångsund ur Hockeyettan och kommer att spela i Division 2 till hösten.

– Edvin är väldigt seriös till sin idrott och är beredd att tävla varje dag för att konkurrera med Ryttar. Han är en välskolad och reaktionssnabb målvakt som hållit upp spelet väldigt bra i ett Trångsund som haft en jobbig säsong. Jag är övertygad om att detta kommer falla väl ut och att han blommar rejält i en lite mer strukturerad och ambitiös miljö, säger Väsbys sportchef Tom Tärnström till klubbens hemsida.

För att följa Väsbys och alla andra klubbars lagbyggen i Hockeyettan inför 19/20 så kan ni klicka på denna länken, eller gå in på Silly season 19/20 uppe i vår meny.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!