Väsby värvar dubbelt

Väsby har gjort en dubbelvärvning. Det är den målfarlige forwarden Nick Hedemyr som senast spelat i Visby/Roma och som även representerat Wings, Tumba och Haninge i Hockeyettan.

Utöver Nick så har de även värvat den unge talangfulle backen Sebastian Lindström. Sebastian har trots sin unga ålder på blott 17 år redan spelat en och en halv säsong i Hockeyettan där han representerade Wings. Han lär bli en viktig kugge för Väsby denna vinter. Sebastian var en utav få som höll klass i Wings mot slutet av deras säsong som slutade med en degradering till Division 2

Så här säger sportchefen Tom Tärnström om sina värvningar till Väsbys hemsida:

Nick är en på nivån etablerad målskytt som med rätt förtroende kan göra stor skillnad för sitt lag. Han är en smart spelare som är utrustad med ett bra och snabbt skott. Vi är glada att Nick fortsätter sin hockeysatsning hos oss och vi är övertygade om att han kommer passa väl in i vår filosofi!

Sebastian är en ung back som jag ser stor potential i. Han har trots sin ringa ålder spelat en och en halv säsong i Hockeyettan och haft en ordinarie plats i backuppsättningen i Wings. Mot slutet av säsongen tillhörde han en av de få i laget som höll nivå med sitt mogna, noggranna och enkla spel. Vi tror stenhårt på honom och i vår stimulerande miljö är det egentligen bara upp till honom själv hur bra han ska bli – personligen tror jag det kan räcka långt!”

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!