Västra: Veckans lag v.45Målvakt:

Anders Olsson – Linden Hockey
Olsson har under veckan klivit fram och gjort två kanoninsatser. Han räddade viktiga poäng till sitt lag mot Grums (vinst 2-1 efter förlängning) när han tog 26 av 27 skott (96,30%) och gjorde en ny bra match mot topplaget Lindlöven när de ”bara” föll med uddamålet 2-1. Mot Lindlöven räddade Anders 30 av 32 skott (93,75%).

Bubblare: Isak Mantler – Lindlöven

Backar:

Tobias Björklund – Mariestad BoIS
Björklund är en av backarna som gjort flest poäng i Västra under veckan. Vi anser dock att Björklunds poäng väger tyngre. Mot Forshaga passade han fram till 0-1 och gjorde det avgörande målet när de vann med 1-3, När laget överraskande föll mot Köping med 2-3 stod han för nya poäng och var heller inte inne på något av baklängesmålen.

Daniel Ohlsson – Nyköpings SK
Nyköping har haft en blandad vecka. De vann mot Köping (3-4), men blev överkörda av Borlänge (7-3). Det är här vi väljer att lyfta fram Ohlsson. Laget har släppt in 10 mål bakåt, men Ohlsson har endast varit inne på ett av baklängesmålen samtidigt som han gjorde två av de tre målen mot Borlänge. Notera att det är det dessutom är de två första målen för säsongen för hans del.

Bubblare: Adam Thilander – Skövde IK och Olle Strandell – Borlänge HF

Forwards:

Johan Eek – Köping HC
När Köping överraskande slog topplaget Mariestad var Eek en av de stora hjältarna. Köping vann med 2-3 efter förlängning och Eek var inblandad i samtliga av sitt lags mål. Totalt gjorde han 1 mål och 2 assists den matchen, och mot Nyköping tidigare gjorde han även 1 mål och 1 assist och totalt blev det 2 mål och 3 assists under veckan.

Felix Fjällkeborn – Malungs IF
Fjällkeborn har haft en riktig dundervecka. När Malung förlorade mot Borlänge gjorde han lagets enda mål, men det som imponerar är det han gjorde mot Kumla. När Malung vann med 6-3 så gjorde Felix 2 mål och 3 assists.  Han reducerade till 1-3 och 2-3 inom loppet av mindre än två minuter och passade fram till 3-3, 4-3 och 5-3. Wow!

Max Lalander – Lindlövens IF
Det var hård konkurrens om den här platsen, men det går inte blunda för att Lalander gjort en ny bra vecka. Han är glödhet just nu. Mot Surahammar gjorde han fyra nya poäng och var inblandad i 4 av 6 mål och i den tighta matchen mot Linden (2-1) gjorde han det viktiga kvitteringsmålet. Totalt gjorde Max fem poäng i veckan, 2 mål och 3 assists.

Bubblare: Markus Persson – Borlänge HF, Jacob Thor – Borlänge HF och Jonas Nyman – Skövde IKDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!