Veckans lag v.1: Södra VårserienMålvakt:

Tomas Rydén – Vimmerby HC
Vimmerby har spelat tre matcher i veckan, och tagit tre segrar. Rydén har en fin vecka i ryggen där han bland annat höll nollan mot Tyringe och räddade 27 av 28 skott (96,43%) mot Kalmar.

Backar:

Christoffer Rasch – Vimmerby HC
Även Rasch har en fin vecka bakom sig, både defensivt och offensivt. Mot Kalmar passade han fram till det avgörande 2-1 målet och mot Hanhals slog han till med 1 mål och 2 assists, där hans mål var matchavgörande.

Johan Grönquist – HC Dalen
En annan back som haft en bra vecka åt båda hållen är Grönquist. Åt det defensiva hållet släppte Dalen in sju mål under veckan, och Grönquist var inte inne på något av dessa. Poängmässigt drog han till med ett assist mot Borås och i 2-3 segern mot Kalmar gjorde han assist på både 0-1 och 0-2.

Forwards:

Kristoff Kontos – Vimmerby HC
Vimmerbys nyförvärv har presenterat sig rejält. I sin debutmatch mot Tyringe när Vimmerby vann med 3-0 gjorde Kontos samtliga mål (ja ni läste rätt) och i matchen efter mot Kalmar när Vimmerby vann med 2-1 gjorde han assist på båda målen (ja ni läste rätt igen). I den avslutande matchen mot Hanhals blev han däremot poänglös, men vad gör det med den där inledningen?

Henrik Eriksson – Borås HC
Borås gjorde 12 mål på veckans 2 matcher. Det räcker väl med att säga att Eriksson gjorde 1 mål och 5 assists.

Anton Carlsson – Vimmerby HC
En av många Vimmerbyspelare som presterat grymt bra är Carlsson. Under veckan drog han till med en 2+3 meny där målen innebar både 1-0 och 2-1 mot Hanhals

Bubblare: Ludvig Jansson – Borås HC, Jakob Karlsson – Vimmerby HCDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!