Veckans lag v.2: Norra AllettanMålvakt:

Jesper Eriksson – Kiruna IF

Det blev förvisso inte full pott för Kiruna i veckan. Eriksson stod 2 av 3 matcher varav ena slutade i seger mot Teg, men han har lyckats med något annat under veckan som väldigt få målvakter har gjort. Han har nämligen gjort assist – i båda matcherna han spelat.

Bubblare: Edvin Olofsson – Väsby IK, Joakim Andersson – Tegs SK

Backar:

Jesper Broeng – Lindlövens IF

Broeng är inte bara med i Veckans lag, vi hade dessutom kunnat utnämna honom till Veckans spelare. Den här veckan har han verkligen tagit för sig. Han startade med att göra två mål i 4-5 segern mot Hudiksvall, varav ena var det avgörande straffmålet. Han avslutade sedan med att göra två mål till i 2-4 segern mot Östersund. Broeng har verkligen haft en magisk vecka!

Philip Nyberg – Lindlövens IF

Nyberg har också klivit fram rejält i veckan. Inte bara defensivt utan även offensiv och han har levererat poäng i samtliga matcher under veckan. Två viktiga assists mot Hudiksvall i 4-5 segern och ett assist på 0-1 målet i segern mot Östersund.

Bubblare: Fredrik Falk – Väsby IK, Olle Hellström – Kiruna IF, Erik Flood – Hudiksvalls HC

Forwards:

Sebastian Manberg – Tegs SK

Manberg hade en stor roll i att Teg besegrade Piteå när Lahey tog sina första poäng i Allettan. Sebastian gjorde 1-0 och passade fram till 2-0. Mot Kiruna gjorde han återigen det viktiga 0-1 målet, men tyvärr räckte det inte till seger eller poäng den gången.

Gustav Jansson – Vallentuna BK

Två matcher och tre mål är Janssons facit. Mot Boden gjorde han ett av lagets två mål och i segern mot Kiruna gjorde han de två viktiga målen som innebar 1-0 och 2-0.

Christoffer Gozzi – Väsby IK

Väsby går som tåget och Gozzi är en av anledningarna. Mot Kiruna gjorde han assist på 1-0, och gjorde sedan själv det matchavgörande 3-2 målet som innebar tre poäng och i segern mot Boden fanns han med i poängprotokollet igen med ett assist.

Bubblare: Markus Persson – Borlänge HF, Erik Wikgren – Piteå HC, Jacob Thor – Borlänge HF, Jacob Lundin – Vallentuna BK, Adam Byström Johansson – Hudiksvalls HC, Henrik Marklund – Hudiksvalls HC, Elliot Lorraine – Väsby IKDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!