Veckans lag v.2: Norra VårserienMålvakt:

Gustav Griborn – Kalix HC
Det är väl egentligen inte så mycket snack om saken om vem som ska ha platsen som Veckans målvakt. Griborn har spelat två matcher och agerat vägg och har endast släppt in ett mål. Mot Vännäs höll han nollan när Kalix vann med 2-0 (100%) och mot Lejon vann de med 1-2 (95,00%).

Backar:

Matej Svetlik – Kalix HC
Svetliks fina form fortsätter och har än en gång tagit plats i Veckans lag. Mot Vännäs (seger med 2-0) gjorde han det viktiga 1-0 målet och mot Lejon (seger med 1-2) gjorde han assist på det avgörande 1-2 målet. Två viktiga poäng när det behövdes som mest.

Jesper Wikström – Vännäs HC
När Vännäs föll mot Kiruna AIF med hela 5-9(!?) så blev Wikström poängstarkast i laget. Under matchens gång gjorde han tre assists, bland annat till 2-2 och 4-4.

Bubblare: Philip Kemi – Kiruna AIF

Forwards:

Jesper Juntto – Kalix HC
Juntto är kanske inte en spelare som brukar synas mest när det gäller poäng, därför är han verkligen förtjänt av den här platsen. När Kalix vann med 2-0 mot Vännäs var han inblandad i båda målen genom att passa fram till båda målen, och när de besegrade Lejon med 1-2 var det han som smällde in 1-1. Bra jobbat Jesper!

Alexander Karlsson – Vännäs HC
Gjorde under veckan 4 poäng. I målkalaset mot Kiruna var han inblandad i 3 av sitt lags 5 mål (1 mål och 2 assists) och i segern mot Örnsköldsvik passade han fram till 1-0.

Oliver Pihlström – Örnsköldsvik HF
Pihlström blev en av matchvinnarna mot Lejon. Först passade han fram till 0-1, och sedan avgjorde han hela matchen genom att själv göra 2-3 som matchen slutade och sköt därmed tre viktiga poäng till Örnsköldsvik.

Bubblare: Oscar Tellström – Vännäs HC

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!