Veckans lag v.2: Södra VårserienMålvakt:

Tomas Rydén – Vimmerby HC

Rydén kniper platsen för andra veckan i rad. Hans heta form håller i sig och i veckan har Vimmerby återigen tagit full pott. Rydén startade med en nolla mot Dalen och följde upp med att rädda 24 av 25 skott (96,00%) mot Borås.

Backar:

Andreas Frisk – Mörrums GoIS

Tack vare Frisks passningar i precis rätt stund har Mörrum tillslut lyckats göra fyra mål. I matchen mot Dalen passade han fram till samtliga mål som Mörrum gjorde, men tyvärr räckte det inte till seger ändå.

Jens Andersson – Kalmar HC

Andersson hjälpte till att leverera framåt i båda matcherna mot Hanhals och Mörrum genom att göra 1 mål och 3 assists. I matchen mot Mörrum gjorde Kalmar två mål, och Jens passade fram till båda målen.

Forwards:

Marcus Paulsson – Mörrums GoIS

Paulsson har levererat rejält den här veckan och har hittat nätmaskorna i alla tre matcher. Mot Tyringe blev det två mål, mot Dalen ett mål och mot Kalmar gjorde han 2 av 3 mål.

Henrik Eriksson – Borås HC

Eriksson hade en otrolig kväll mot Tyringe. När Borås vann med 2-7 gjorde Eriksson 1 mål och 4 assists. 5 poäng i en och samma match, det är imponerande.

Ludvig Jansson – Borås HC

Även Jansson har gjort sig förtjänt av en plats. Mot Tyringe levererade han 3 mål och mot Vimmerby passade han fram till lagets enda mål. Den enda spelaren som gjorde hattrick i veckan!

Bubblare: Anton Carlsson – Vimmerby HC, Hampus Melén – Mörrums GoISDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!