Veckans lag v.47: ÖstraMålvakt:

Pontus Eltonius – Huddinge IK
I Huddinges enda match den här veckan klev Eltonius fram på nytt och storspelade. Borta mot Hudiksvall spikade han igen och släppte endast förbi sig ett mål på 35 skott (97,14%) när Huddinge gjorde en snabb vändning och vann med 1-2.

Backar:

Niklas Larsson – Wings HC Arlanda
Larssons fina form fortsätter att hålla i sig. I veckan har han på nytt gjort ett enormt arbete i Wings defensiv och gjorde även assist mot Hammarby.

Erik Palm – Visby/Roma HK
Under veckan blev Palm den poängstarkaste backen i Östra med sina tre assists. När Visby vände och vann mot Enköping gjorde han flera viktiga målgivande passningar, bland annat till 4-4 målet.

Forwards:

Christian Holmblad – Väsby IK
I den spretiga matchen mot Strömsbro stod Holmblad för en 1+3 meny. Först var han delaktig i två av målen när Väsby drog ifrån till 1-3 (vilket de sedan tappade till 3-3), och i Väsbys kamp på att dra ifrån ytterligare en gång så gjorde han 1 mål och 1 assist till (Väsby vann tillslut med 4-8).

Ryker Leer – Visby/Roma
När Visby/Roma låg riktigt pyrt till mot Enköping (underläge med 3-0 efter nio minuter), så var Leer en starkt bidragande orsak till att laget vände och vann genom att först göra första reduceringen till 3-1, och sedan kvitterade han till 3-3 i boxplay innan Visby bara sekunder efteråt även gjorde avgörandet till 4-5. Ryker gjorde även assist på lagets enda mål mot Hudiksvall dagen innan.

Gabriel Deutsch – Strömsbro IF
Även om Strömsbro inte lyckades besegra Väsby så förtjänar Deutsch platsen efter att ha varit inblandad i lagets 3 av 4 mål. Först assist till reduceringen till 1-3 och sedan gjorde han både 2-3 och 3-3 målet. Dessvärre blev det inga poäng för Strömsbro den här matchen.

Bubblare: Elliot Lorraine (Väsby IK), Pontus Karlsson (Väsby IK), Teemu Huttu (Visby/Roma)Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!