Veckans lag v.49: Norra serienMålvakt:

Rasmus Eriksson – Tegs SK
I derbyt mot Vännäs valde Teg att testa målvakten Rasmus Eriksson från Björklövens J20. En speciell match som innebar seniordebut för 19-åringen, och vilken debut han gjorde! Under matchen fick Rasmus 39 skott på sig, och räddade 37 av dessa (94,87%).

Bubblare: John Westermark – Piteå HC

Backar:

Johan Pettersson – Kalix HC
I den otroligt viktiga matchen mot Kiruna IF i jakten på en Allettaplats såg kapten JP till att ge Kalix ledningen med 1-2 med mindre än fyra minuter kvar att spela. Dessvärre kvitterade Kiruna med endast sju sekunder kvar, och även fast Kalix knep bonuspoängen så blev de bortspelade från Allettan.

Fredrik Bergdahl – Bodens HF
Den allt som oftast stabila backen Bergdahl kniper en plats framför näsan på sina lagkamrater Wargh och Dahlroth. Anledningen till det är sin 0+2 meny i veckan och för att han inte varit inne på något av lagets baklängesmål.

Bubblare: Tommy Wargh – Bodens HF, Felix Dahlroth – Bodens HF

Forwards:

Cheyne Matheson – Kiruna AIF
Kirunas superfynd Matheson fortsätter att briljera i Norra serien. Under matchen mot Lejon gjorde han tre nya mål med innebörden 0-1, 1-2 och 2-4. Matheson är nu uppe på 14 fullträffar hittills den här säsongen.

Petter Mäkitalo – Piteå HC
När Piteå segrade med 2-3 i toppmatchen mot Östersund i jakten på seriesegern så gjorde Mäkitalo två viktiga assist till först reduceringen till 2-1 och sedan avgörandet till 2-3.

Henri Tamminen – Bodens HF
Tamminen är tillsammans med Matheson poängbäst under veckan med deras 3 poäng. Tamminen har under veckan gjort 2 mål och 1 assists där han bland annat gjorde 1-0 målet mot Vännäs.

Bubblare: Emil Norberg – Vännäs HCDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!