Veckans lag v.50: Norra serienMålvakt:

Robin Christoffersson – Östersunds IK
I toppmatchen mot jokergänget Teg som gillar att sätta käppar i hjulen för motståndarlagen klev Christoffersson fram och räddade 27 av 28 skott (96,43%) när hans lag vann med 1-4. Segern innebar dessutom att Östersund tog hem seriesegern.

Backar:

Viktor Nilsson – Piteå HC
I den heta matchen mot Kiruna IF som jagade en Allettaplats i sista omgången så var det Nilsson som klev fram i förlängningen och såg till att bonuspoängen hamnade hos Piteå. Det räckte dessvärre inte till seriesegern, men en fin andraplats.

Adam Berglin – Vännäs HC
Berglin gjorde två viktiga assist när Vännäs bortabesegrade Örnsköldsvik. Första assisten ledde fram till 0-2 och den andra när Vännäs åter tog ledningen med 2-3 vilket i sin tur ledde fram till att laget kunde dra ifrån till 2-5 inom loppet av ett par minuter. Extra cred för att han heller inte var inne på något av de fyra baklängesmålen.

Bubblare: Matej Svetlik – Kalix HC

Forwards:

Alexander Selin – Kiruna AIF
Kiruna AIF hade chans på Allettan och någon som var taggad på det var Selin som såg till att göra både 1-0 och 2-0 mot Boden innan matchen ens nått sju minuter. AIF vann tillslut med 4-3 efter straffar, men någon allettaplats blev det tyvärr inte.

Oscar Tellström – Vännäs HC
Norra seriens superjunior har levererat igen. Mot Örnsköldsvik slog han till med ett hattrick och gjorde alltså 3 av Vännäs 6 mål (vinst 4-6). Tellström fortsätter att vara glödhet!

Jacob Hansson – Kiruna AIF
Precis som sin lagkamrat Selin så spelade Hansson en stor roll i att Kiruna lyckades knipa två poäng mot Boden. Först gjorde han assist på 1-0 och sedan avslutade han kvällen med att sätta det avgörande målet i straffläggningen. Han gjorde inre bara det avgörande straffmålet, han var även den enda av totalt 10 spelare som gjorde mål på sin straff.

Bubblare: Viktor Mikko – Kiruna AIF, Magnus Isaksson – Piteå HCDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!