Veckans lag v.50: Södra serienMålvakt:

Mathias Israelsson – Hanhals IF
Hanhals drog till med en överraskande seger mot Troja/Ljungby i sista omgången. I målet stod Israelsson som räddade 36 av 39 skott – och som gjorde assist på 5-3 målet.

Backar:

Martin Ekström – Kallinge/Ronneby IF
I matchen mot Tranås gjorde vEkström två viktiga assist till 1-0 och 3-2. I början av tredje perioden var han dessutom så smart att dra på sig en utvisning så KRIF kunde göra 4-2 i boxplay (skämt å sido).

Jens Andersson – Kalmar HC
Kalmar nådde inte hela vägen till Allettan, men Jens Andersson gjorde vad han kunde för att hjälpa laget dit i den sista och avgörande matchen genom att passa fram till både 1-1 och 2-1 (matchvinnande målet).

Bubblare: Linus Ljung – Vimmerby HC

Forwards:

Martin Pärna – Halmstad HF
När Halmstad vann med 3-4 mot Borås så gjorde Pärna assist på de kanske två viktigaste målen. Först när Halmstad tog ledningen med 0-1 och sedan till det avgörande 3-4 målet med mindre än tre minuter kvar av tredje perioden.

Arvid Caderoth – Hanhals IF
Självklart förtjänar Hanhals att ha fler än en spelare i Veckans lag den här veckan. Caderoth blev tvåmålsskytt mot Troja/Ljungby. Han gjorde 2-1 och det matchvinnande 4-1 målet.

Andreas Nordfelt – Kallinge/Ronneby IF
”Notan” strålade mot Tranås. Kallinge/Ronneby gjorde totalt 5 mål – och Nordfelt gjorde poäng på 4 av målen. Assist på 1-0 och 5-3, och han satte själv 2-2 och 3-2 inom loppet av tre minuter. Wow!

Bubblare: Roman Semjonov – Vimmerby HCDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!