Veckans lag v42: Östra serien

För första gången ger vi oss på att utse Veckans lag i samtliga serier. Vilka har utmärkt sig lite extra i Östra serien? Dessa tycker vi:Målvakt:

Edvin Olofsson – Väsby IK

Har en riktigt bra vecka bakom sig. Han började den i onsdags med att nolla Hammarby och rädda 36 skott, och han avslutade den sedan med att ta veckans andra seger när Väsby besegrade Sollentuna med 4-1 där han räddade 29 av 30 skott och hade en räddningsprocent på 96,67%. Bra jobbat Edvin!

Backar:

Erik Flood – Hudiksvalls HC

Flood gjorde enda målet för Hudiksvall i strafförlusten mot Wings och stod sedan för en 1+2 meny i ”Slaget om Gävleborg” mot Strömsbro. En riktigt bra vecka för Flood.

Isak Andersson – Vallentuna BK

I stark konkurrens med lagkamraten Ericsson tog han tillslut hem platsen. Är inte en av de spelarna som syns mest utåt i ettan och därför anser vi att det är extra roligt att kunna ge honom platsen efter hans vecka där han gjorde 3 assists. Totalt har han gjort fem poäng, och tre av dessa var alltså under föregående vecka.

Forwards:

Eric Winbergh – Visby/Roma HK

Han kom inte riktigt igång med poängproduktionen i Väsby. Men i miljön på Gotland verkar han trivas ypperligt och under veckan gjorde han hela 2 mål och 3 assists. Mot Vallentuna briljerade Eric och gjorde 2 mål och 2 assists och var alltså inblandad i fyra av lagets fem mål.

Ryker Leer – Visby/Roma HK

I konkurrens med sin kedjekamrat Huttu (2+2 meny) så kan Leer vara nöjd med sin plats. Under veckan gjorde han precis som lagkamraten Winbergh 5 poäng, men delade själv upp poängen med 1 mål och 4 assists.

Joel Ahlin – Tyresö/Hanvikens SK

Det var många spelare som kunde tagit denna plats, men vi känner att Ahlins insats som spelar i ett bottenlag väger tyngre än att göra en bra insats och mycket poäng i bättre lag. Därför tycker vi att Ahlin med sina 1 mål och 3 assists ska ha en välförtjänt plats i Veckans lag denna vecka.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!