Veckans lag v43: Norra serien

Vecka 43 var en matchsnål vecka i Norra och de flesta lagen har endast spelat en enda match, men trots det finns det spelare som klivit fram.Målvakt:

Gustav Griborn – Kalix HC
Griborn kan stoltsera med att vara den enda målvakten under veckan att hålla nollan. I bortamatchen mot Vännäs räddade han 28 skott när Kalix tog en viktig trepoängare i Allettastriden.

Backar:

Felix Dahlroth – Bodens HF
Under veckans ”hatderby” mot Piteå kunde Dahlroth åka hem från ishallen med tre poäng till laget och två assists till sitt eget poängkonto. Assisterna kom mycket lägligt då det ledde fram till att Boden kunde göra både 1-1 och ta ledningen med 3-2.

Matej Svetlik – Kalix HC
I Kalix viktiga segermatch mot Vännäs med 0-3 kan Svetlik stoltsera med något ingen annan kan – Han gjorde inte bara mål, utan han var även inne på samtliga mål framåt och inte ett enda bakåt. Bra jobbat!

Forwards:

Magnus Isaksson – Piteå HC
Den gamle räven har kommit igång målmässigt. Matchen mot Boden slutade visserligen med förlust, men Isaksson gjorde ändå två av Piteås tre mål. Han var heller inte inne på något av de fem baklängesmålen.

Sebastian Huczkowski – Bodens HF
Bodens främsta målskytt fick in två nya fullträffar mot Piteå och är nu uppe på 8 mål. I lördags satte han 1-1 kvitteringen och gav även sitt lag ledningen med 2-1 i powerplay. ”Husse” kan inte ta på sig något av baklängesmålen då inte heller han var inne på något bakåt.

William Otter – Kiruna IF
Även den här veckan finns Kiruna-spelare med på Veckans lag-listan. Den här gången är det William Otter som presenterat sig, och det gjorde han genom att göra tre fina assists i segermatchen mot Örnsköldsvik (5-2). Otter har tidigare ”bara” gjort tre poäng, varav två assists, och den här veckan såg han alltså till att dubbla sin poängskörd.Dela inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!