Veckans lag v43: Västra serienMålvakt:

Tobias Sandberg – Mariestad BoIS
Den enda målvakten i Västra som kan skryta med en hållen nolla i veckan. Visserligen kanske inte mot ”svåraste” motståndet, men som han gjorde det framförallt i andra perioden imponerar. I andra akten vann nämligen Kumla skotten med 22-11(!), men inte en enda puck släppte han förbi sig. Totalt räddade Sandberg 37 skott.

Backar:

Adam Thilander – Skövde IK
Bidrog starkt till att Skövde vände och vann mot topplaget Lindlöven. Skövde låg under med 0-2, men Thilander och co såg till att vända och vinna med 3-2. Adam assisterade till reduceringsmålet till 1-2 och även till kvitteringsmålet till 2-2 i tredje perioden. Två viktiga assists som i slutändan gav två viktiga poäng.

Ludvig Karlsson – Mariestad BoIS
Karlsson gjorde en stark match mot Kumla när Mariestad vann med 0-4 borta. En bra prestation av hela laget, men Karlsson såg dessutom till att göra två assists på det viktiga 0-1 målet och till 0-3. Totalt var han inne på 3 av 4 mål framåt.

Forwards:

Johan Mörnsjö – Nyköpings SK
Det finns fler spelare i Västra som dragit till med samma 2+1 meny som Mörnsjö under veckan. Men det som sticker ut här att Mörnsjö gjorde det i sin säsongsdebut. I Nyköpings överkörningsseger mot Surahammar med 8-1 gjorde han direkt 2 mål och 1 assist i sin första match. Det tog inte ens fem minuter innan han skjutit Nyköping till ledning i matchen genom att göra 0-1. Stark debut!

Henrik Persson – Borlänge HF
Persson Persson Persson. Hockeyettans målkung slog i veckan till med 4 nya poäng, varav 2 nya mål och 2 nya assist i segern mot Forshaga med 6-4. Han var alltså inblandad i 4 av 6 mål framåt där han bland annat gjorde 1-0 och assisterade till 2-0.

Pelle Hedlund – Grums IK
För andra veckan i rad tar vi ut Hedlund till Veckans lag, den här gången i konkurrens med lagkamraten Jesper Norbäck. Hedlund är glödhet just nu och gjorde under veckan tre nya assists i matchen mot Malung som Grums vann med 2-4. Med andra ord assisterade Hedlund till tre av fyra mål och var en starkt bidragande orsak till att Grums tog tre nya poäng.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!