Veckans lag v44: Östra serienMålvakt:

Daniel Marmenlind – Visby/Roma HK
I den heta matchen mot Väsby klev Marmenlind fram och gjorde sitt jobb på ett strålande sätt. Visby vann med uddamålet 3-2 och Daniel stoppade 34 av 36 puckar, vilket gav honom en fin räddningsprocent på 94.44%.

Backar:

Adam Hansen – Huddinge IK
Hansen är veckans poängbästa back, då förtjänar man en plats. I Huddinges storseger med 2-8 mot Hammarby gjorde han 2 mål och 1 assist.

Isak Andersson – Vallentuna BK
Här har vi en spelare som vi verkligen fått upp ögonen för den här veckan. Lyssna bara: när Vallentuna låg under med 2-3 mot Segeltorp så gjorde Isak ett superbyte där han först passade till kvitteringen till 3-3, och sedan även till ledningsmålet till 4-3 – allt inom loppet av 28 sekunder. Om det räcker så? Nej nej, han var dessutom även inne på både 5-3 och 6-3 målen som matchen sedan slutade. Bra jobbat Isak!

Forwards:

Christian Blomqvist – Wings HC Arlanda
Blomqvist tycker det är kul med hockey, det visar han den här säsongen. I nykomlingsmötet mot Strömsbro kom 4 nya poäng från Christians klubba, som nu är uppe på hela 22 poäng på 12 matcher. Minst sagt imponerande! Poängen var fördelade på 1 mål och 3 assists.

Victor Colton – Hanvikens SK
Colton gjorde 3 assists i segermatchen mot Enköping med 4-6. Hade det inte varit för Coltons assists hade Enköping istället vunnit med 4-3 (logiskt tänkande). Skämt och sido, de målgivande passningarna var minst sagt viktiga då de betydde reducering till 2-1, kvittering till 4-4 och till den utökade ledningen till 4-6 med sju minuter kvar av matchen. Ett litet plus i kanten även till lagkamraten Robin Askebrand som gjorde två viktiga mål.

Teemu Huttu – Visby/Roma HK
Hade en minst sagt viktig roll i Visbys uddamålsseger mot Väsby (3-2). När laget låg under med 1-2 assisterade han till kvitteringen till 2-2, och sedan såg han själv till att avgöra matchen i tredje perioden när han gjorde säsongens sjunde mål. Huttu klev fram när det behövdes som mest.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!