Veckans lag v44: Södra serienMålvakt:

Jacob Crespin – Halmstad HF
Halmstads målvakter fortsätter att storspela den här säsongen. Mot Vimmerby var det dags igen. Trots att skottstatistiken var 27-13 till Vimmerby efter två perioder, så var det Halmstad som var i ledning med 0-1. Totalt sköt Vimmerby tillslut 43 skott, varav Jacob räddade 41 och där sista målet var under straffläggningen. Crespin räddade 1 poäng till Halmstad och fick åka hem med en fin räddningsprocent på 95.35%.

Backar:

Dave Lindarv – Mörrums GoIS
Vi har blivit bortskämda med Lindarvs poäng genom åren. Mot Hanhals slog han till med 3 nya poäng. Två av dessa assists ledde fram till 1-0 och 2-0 i slutet av första perioden och det tredje innebar 4-0.

Fredrik Lindström – Tranås AIF
En annan back som är guldvärd för sitt lag är Lindström. Mot Troja/Ljungby i veckan hade han inte bara en viktig utan även en avgörande roll när han först hade assist på 1-1 målet och sedan satte han själv det avgörande målet till 2-1 i tredje perioden.

Forwards:

Markus Ruuskanen – Borås HC
Om ni inte vet vem Ruuskanen är, så får ni veta det nu. I veckan lånades han in från Skellefteås J20 och presenterade sig inte bara genom att göra ett mål utan två mål i debuten när laget besegrade Tyringe. Han gjorde bland annat ”game winning goal” när han satte 3-1.

Andreas Nordfeldt – Kallinge/Ronneby IF
I konkurrens med lagkamraten Magnusson så kniper viktige Nordfeldt platsen. När KRIF besegrade Dalen gjorde Nordfeldt 1 mål och 2 assists. Målet innebar 3-0 och hans målgivande passningar ledde fram till 2-0 och 6-3.

Viktor Lennartsson – Nybro IF
Lennartsson var en av derbyhjältarna när Nybro segrade i prestigemötet mot Kalmar med 4-2. Lennartsson såg till att ge Nybro ledningen med 2-1, vilket dessvärre inte räckte då Kalmar sedan kvitterade. Men det gjorde inget, Lennartsson gjorde nämligen även ett assist i matchen och ett minst sagt viktigt sådant – nämligen till när Nybro tog ledningen med 3-2 och den ledningen släppte man inte sen.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!