Visby/Roma klara för Playoff 2 – slog ut Mariestad i ögonbrynshöjande matchserie

Oupfh! Vilken tuff och lite konstig matchserie vi bjöds på av Visby/Roma HK och Mariestad BoIS. En på förhand väldigt jämn och tuff batalj där vi förväntade oss tre tajta matcher, men det blev något helt annat.

I första matchen tog Mariestad en trygg 4-0 seger och det fick iallafall mig att känna ”Jaha, Mariestad är nog strået vassare här och tar nog två raka”. Men i matchen efter fick man en ny ögonbrynshöjare när Visby istället vann med hela 7-3(!). Tron på Mariestad hade istället byts ut till en magkänsla med tron på Visby och den tredje avgörande matchen blev desto jämnare än de två tidigare matcherna.

Efter 26 minuters spel ledde Visby/Roma med 2-0 och i tredje kunde Mariestad reducera till 2-1. När Mariestad sedan tog ut målvakten i jakten på en kvittering så kunde Visby även göra 3-1 och hoppa vidare till PO2 medans Mariestad får åka hem och vila och ta semester.

I matchen lyfter vi fram Mikael Adamsson som gjorde 1 mål och 1 assist och målvakten Daniel Marmenlind lite extra. Marmenlind räddade 27 skott och spelade till sig en räddningsprocent på 96.43%.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!