18-åring skriver A-lagskontrakt

18-årige forwarden Lukas Söderlund har tagit för sig bra i juniorlagen och har med det nu spelat till sig ett A-lags kontrakt med Grums.

Lukas har gått 2 år på hockeygymnasiet i Grums och kommer dessförinnan från Västerås IK.

”Lukas är en irrationell spelare som gillar och utmana och viker inte ner sig i närkamperna, han var även poängbäst bland juniorlagen förra året” – skriver Grums IK på sin Facebooksida.

Enligt föreningen var det även flera SuperElit-lag som gav Lukas erbjudanden, men junioren valde att stanna i Grums för att spela seniorhockey i Hockeyettan vilket är något han testade på i ett par matcher redan säsongen som gick.

Lukas är i mina ögon ett stort framtidslöfte, som kommer gå långt i sin karriär. Hoppas Grums folket tar tillfället i akt att under säsongen se nästa stjärna som representerat Grums IK.

17/18: J18 Elit 21+17=38p (31 matcher) och J20 Elit 4+2=6 (11 matcher)

Dela inlägg:

Tony Lövgren

Ny skribent här på sidan. Älskar hockey och älskar att skriva. Är med här för att kunna utveckla mitt skrivande och förhoppningsvis ge läsarna något de kan läsa. Skriver i första hand om Värmlandslagen. Finns något intresant föreningarna vill ha ut så kontakta mig gärna på tony.lovgren@div1hockey.com Mvh Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!