Åkte på nackskada efter tackling – hånas av motståndarspelarna på lagfest

Matchen mellan Bodens HF och Tegs SK som spelades den 3 oktober har minst sagt fått en bitter eftersmak. Redan i sjätte minuten fick matchen avbrytas efter att Bodens back Tommy Wargh åkt på en tackling och var tvungen att föras till sjukhus. Wargh fick komma hem från sjukhuset dagen efter men smällen tog så pass illa att han åkte på en nackskada som gjort att han inte spelat några matcher sedan dess.

Efteråt uttalade sig Wargh argt i media och det lät som ett ”krig” är på gång mellan klubbarnas spelare. Och nej, det slutade inte där. Under lördagen hade Teg lagfest och därifrån finns nu ett filmklipp som florerar runt på internet där spelare står och sjunger bland annat ””Var e vargen, var e vargen, var e vargen jag trodde var död.” och avslutas med ”Jävla filmare”. Detta klipp ska sedan ha skickats till spelare i Boden från spelare i Teg.

Efter detta väljer nu Teg som klubb att agera.
— Från föreningens sida kommer vi att samla och prata med berörda spelare. Och vi tycker att en ursäkt från berörda spelare till Tommy Wargh är på sin plats, säger Tegs sportchef Peter Adolfsson till Hockeysverige.se.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!